Förändring kring årsutlottningen

På grund av Covid-19 kommer vi att göra förändringar kring årsutlottningen. Detta år blir dragningen utan publik. Utlottningen kommer att ske den 12 december i galleriets lokaler med enbart styrelsemedlemmar och revisorer.

För att säkerställa att du som medlem kommer att få lika bra service som tidigare, kommer alla alster att ställas ut på Galleri Nord i förväg.

Tider för visning:

fredag 4/12, kl.12:00-14:00

lördag 5/12, kl. 12:00-14:00

söndag 6/12, kl. 12:00-14:00

Glögg och pepparkakor kommer att finnas på galleriet. Blir det trångt under visningarna kan du komma att få vänta utanför ett litet tag – allt för att vi ska kunna hålla sedvanligt avstånd till varandra.

Du har också möjlighet att lämna in en prioriteringslista med förprickade konstverk som du väljer om du har turen att vinna. Annars vinner du det konstverk som är i tur att lottas ut. Tänk också på att de inköpta konstverken finns upphängda i galleriet för påseende redan nu.

Alla vinnare kommer att kontaktas av galleriet.

Revisor Jan Wallin och revisorssuppleant Anna-Lena Thornberg kommer att vara observatörer på dragningen.

Vi i styrelsen räknar med att vi kan hålla sedvanlig årsutlottning med närvarande medlemmar nästa år!
Örebro 12 september 2020
Styrelsen i Galleri Nords konstförening Susanna Stark, ordförande Rolf Nordholm, vice ordförande Olle Otternäs, kassör Ewa Eriksson, sekreterare Joakim Granström, ledamot Lars-Eric Johansson, ledamot